Tvarůžková pomazánka

tvaruzkova pomazanka3 j24 scaled

Suroviny

200 g Olomouckých tvarůžků,

250 g žervé,

1/2 cibule,

3 stroužky česneku,

2 PL rostlinného oleje,

4 PL piva,

1 ČL drceného kmínu,

špetka mleté chilli papričky,

sůl,

pepř.

Postup přípravy

Tvarůžky nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.

Přidáme najemno pokrájenou cibuli, žervé, nadrcený česnek, pivo, olej, drcený kmín, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

Pomazánku nejezte hned, ale nechte ji minimálně do druhého dne naležet v lednici.

Aktuální letáky

Akční nabídka

02.01 – 07.01.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

02.01 – 07.01.2025

COOP – naše super ceny

02.01 – 14.01.2025