Třeboňské kapří škvarky

trebonske kapri skvarky

Suroviny

Mouka pšeničná hladká 80 g, kapří filet 600 g, bramborový škrob 30 g, mletá sladká paprika, mletý kmín a zázvor, česnek 20 g, sůl, tmavá sójová omáčka 2 lžíce, olej na smažení

Postup přípravy

Kapra nakrájejte na pravidelné řezy, hranolky nebo kostky, ochuťte je solí, prolisovaným česnekem, kmínem, zázvorem, sójovou omáčkou a důkladně promíchejte. Potom je obalte ve směsi mouky, škrobové moučky a mleté papriky, té stačí jen lžička. V rozpáleném oleji škvarky krátce smažte, následně je nechte okapat na papírové utěrce a podávejte. Ideální kombinací je zeleninový salát nebo nastavovaná bramborová kaše.

Aktuální letáky

Akční nabídka

09.04 – 15.04.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

09.04 – 15.04.2025

Pro děti i zdraví

02.04 – 29.04.2025

Jarní speciál

25.03 – 20.04.2025

Zahrada

12.02 – 27.05.2025