Tortilla s kuřecím masem

Suroviny
4 tortilly
2 kuřecí prsa
1 ČL kari prášku
10 zelených oliv
10 černých oliv
3 PL sterilované kukuřice
200 g směsi salátů
100 g malých rajčat
1 PL olivového oleje
4 PL zakysané smetany
1 PL rajčatového protlaku
2 stroužky česneku
2 PL vinného octa
1 ČL cukru
sůl
bílý pepř
Postup přípravy
Kuřecí prsa nasolíme a opepříme z obou stran.
Potřeme olivovým olejem a dáme na rozpálenou pánev.
Opékáme z obou stran a to přibližně 70–90 vteřin z každé strany.
Posypeme kari práškem a necháme dotáhnout v troubě rozpálené na 120 °C zhruba na 10 minut.
Mezitím v misce smícháme 2 PL vinného octa, 1 ČL cukru, 1 PL oleje a špetku soli.
Do vzniklé zálivky dáme směs salátů, nakrájená rajčátka, kukuřici, na kolečka nakrájené olivy a zamícháme.
Tortillu položíme na pracovní plochu, potřeme zakysanou smetanou, kterou jsme smíchali s protlakem a drceným česnekem.
Přidáme salát, na plátky nakrájenou polovinu kuřecího prsa, zabalíme a opečeme na pánvi nebo na kontaktním grilu.