Tenký koláč s ovocem

tenky kolac s ovocem

Suroviny

listové těsto (100 g), čerstvé ovoce (300 g), dortové želé (2 balíčky), případně šlehačku a trochu cukru

Postup přípravy

Listové těsto rozválejte na tenký plát a ten vložte do formy nebo na lehce pomaštěný plech. Na několika místech těsto propíchněte vidličkou a dejte péci do rozpálené trouby při 180 stupních několik minut. V té době si připravte ovoce, větší kusy pokrájejte. Na pečený plát, který vydýchnul horkost, skládejte či sypte ovoce, pocukrujte a přelijte dortovým želé vařeným podle návodu na sáčku. Hned krájejte a podávejte doplněné kysanou, případně ušlehanou sladkou smetanou.

Aktuální letáky

Vánoční speciál

20.11 – 31.12.2024

Sbírka potravin

20.11 – 26.11.2024

Akční nabídka

20.11 – 26.11.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

20.11 – 26.11.2024

COOP super cena

20.11 – 03.12.2024

Pro děti i zdraví

13.11 – 17.12.2024

Aplikace

11.09 – 31.12.2024