Jahodový tartar s jogurtem

jahodovy tartar

Suroviny

300 g čerstvých jahod, 50 g moučkového cukru, několik mátových lístků, 300 ml bílého jogurtu, 2 lžíce medu, 15 g želatiny

Postup přípravy

Do bílého jogurtu pokojové teploty vmíchejte med a želatinu rozpuštěnou v trošce horké vody nebo mléka, hned vše nalijte do tvořítka a nechte ztuhnout v lednici. Čerstvé jahody nakrájejte na drobnější kousky, posypte moučkovým cukrem, přidejte nasekanou mátu, promíchejte a nechte chvilku odležet v lednici. Na vrstvu jahodového tartaru vkládejte ztužený  jogurt, případně doplňte ušlehanou smetanou a mátovými lístky.

Aktuální letáky

Vánoční speciál

20.11 – 31.12.2024

Sbírka potravin

20.11 – 26.11.2024

Akční nabídka

20.11 – 26.11.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

20.11 – 26.11.2024

COOP super cena

20.11 – 03.12.2024

Pro děti i zdraví

13.11 – 17.12.2024

Aplikace

11.09 – 31.12.2024