Gnocchi s pestem z medvědího česneku

noky medvedi cesnek scaled e1677664277869

Suroviny

Bazalkové pesto

3 hrsti listů bazalky
20 g kešu oříšků

50 ml olivového oleje

2 stroužky česneku
1 ČL vinného octa

20 g parmazánu

sůl

pepř
Celé jídlo

120 g slaniny

500 g bramborových Gnocchi
pesto

parmazán na posypání

Postup přípravy

Všechny ingredience na pesto dáme do mixéru a důkladně rozmixujeme.

Kostičky slaniny opečeme na pánvi, část odebereme na ozdobu.

Gnocchi nasypeme do horké osolené vody a vaříme, dokud nevyplavou na hladinu.

Potom je slejeme a přidáme na pánev ke slanině společně s pestem.

Na talíři posypeme parmazánem.

Aktuální letáky

Akční nabídka

09.04 – 15.04.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

09.04 – 15.04.2025

Pro děti i zdraví

02.04 – 29.04.2025

Jarní speciál

25.03 – 20.04.2025

Zahrada

12.02 – 27.05.2025