Cibuločesnečka se sýrovým toastem

cibulocesnecka

Suroviny

 

250 g cibule, 70 g česneku, 70 g pórku, 60 g sádla nebo oleje, 120 g sýru niva, 100 g veky nebobagety, 30 g másla, 600 ml vývaru, sůl, drcený pepř, drcený či mletý kmín

 

Postup přípravy

 
Na hrubší kusy pokrájenou cibuli nejprve zprudka opékejte na tuku. Když se cibule počne opékat přidejte česnek krájený na plátky a vzápětí přidejte pokrájený pórek a pak zalijte horkým vývarem, přidejte koření a nechte dvě nebo tři minuty povařit. Veku nebo bagetu nakrájejte, potřetemáslem a poklaďte plátky plísňového sýra a rozpečte je v troubě nebo pod grilem. Polévku připravujtetěsně před konzumací a podávejte ji se sýrovými bagetkami a posekanou petrželovou natí.

Aktuální letáky

Akční nabídka

18.12 – 31.12.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

18.12 – 31.12.2024

Vánoční pečení s Vltavotýnskými lahůdkami

04.12 – 22.12.2024

COOP super cena

04.12 – 31.12.2024

Vánoční speciál

20.11 – 31.12.2024

Aplikace

11.09 – 31.12.2024