Křupavý kapr

krupavy kapr

Suroviny

Sádlo 100 g, filety z kapra 600 g, kukuřičná krupice – polenta (instantní), sůl, drcený kmín, lněné semínko, bylinkové máslo

Postup přípravy

Rybí maso prokrájejte hustými zářezy tak, aby „zmizely“ tenké kosti. Nakrájejte ho pak na stejnoměrné porce a osolte. Připravené kousky ryby obalte v kukuřičné krupici smíchané s kmínem a lněným semínkem. Následně zvolna pečte ze všech stran na sádle. Upečené kousky pak potřete bylinkovým máslem a podávejte třeba s bramborovou kaší, ale třeba i bramborovým salátem. Jednoduchá variace na smaženého kapra.

Aktuální letáky

Akční nabídka

04.09 – 10.09.2024

Školní svačinky

04.09 – 10.09.2024

Kvalitní potraviny z našeho regionu

04.09 – 10.09.2024

COOP super cena

11.09 – 24.09.2024

COOP super cena

28.08 – 10.09.2024

Pro děti i zdraví

14.08 – 10.09.2024