Křupavý salát s mozzarellou

krupavy salat s mozzarellou

Suroviny

Polníček, rukola a čekankové puky (celkem asi 300 g), 150 g italské mozzarelly, směs pepřového
koření, olivový olej, vinný ocet, mořská sůl, 200 g toastového chleba (veky), olej na osmažení
chleba  

Postup přípravy

Listovou zeleninu dobře opláchněte a nechte okapat v sítu. Z oleje, octa a soli vyšlehejte dresink,
přidejte do něho hrubě mleté nebo drcené pepřové koření. Chleba nakrájejte na stejnoměrné
kousky a opečte ho na troše oleje. Nakonec vložte kuličky mozzarelly do dresinku, přimíchejte
překrájenou čekanku, lístky rukoly a polníčku a těsně před podáváním přidejte opečený chléb.
Tento salát lze pochopitelně doplnit hlávkovým salátem, mladými špenátovými listy, pampeliškovými
puky, řeřichou a dalšími mladými výhonky a lístky.

Aktuální letáky

COOP – naše super ceny

23.04 – 06.05.2025

Akční nabídka

23.04 – 29.04.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

23.04 – 29.04.2025

Pro děti i zdraví

02.04 – 29.04.2025

Zahrada

12.02 – 27.05.2025