Nákup pro dobrou věc

Vážení zákazníci,

s radostí bychom vás chtěli informovat o naší akci s názvem „Nákup pro dobrou věc“, která probíhá od 23. října do 19. listopadu 2024.

Tato akce je skvělou příležitostí, jak podpořit organizaci, která působí v našem regionu a významně pomáhá těm, kteří to nejvíce potřebují.

Jak to funguje?

Stačí, když v uvedeném období nakoupíte označené výrobky v naší prodejně. Z každého prodaného kusu věnujeme 1 Kč na konto této organizace. Vaše nákupy tak nejen potěší vás a vaše blízké, ale přispějí i k dobré věci a pomohou těm, kteří se bez pomoci druhých neobejdou.

Děkujeme, že s námi pomáháte měnit svět k lepšímu. Vaše podpora opravdu dělá rozdíl!

Vybrané organizace:

  • Archa Borovany, o.p.s. – jejím posláním je maximálně podpořit seniory a osoby se zdravotním postižením tak, aby mohli i přes určitou ztrátu soběstačnosti zůstat doma. Pomáháme rodinám s péčí o své blízké, zastupujeme je v péči, ve chvílích, kdy oni sami nemohou. V životě doma a důstojném stárnutí mezi svými blízkými vidíme velký smysl a cíl, ke kterému chceme pomoci jít.
  • Centrum Bazalka, o.p.s. – pomáhají klientům s těžkým kombinovaným postižením (mentální, smyslové a tělesné) a s poruchami autistického spektra s přidruženým mentálním postižením.
  • Charita České Budějovice – poskytují zdravotní a sociální služby na území města České Budějovice a přilehlých obcí.
  • Temperi, o.p.s. – podpora sociálního fungování osob, které se nacházejí v nepříznivé sociální situaci. Poskytované služby jsou zaměřeny na porozumění potřeb dětí, obnovu a podporu zdravého vztahu mezi rodičem a dítětem a minimalizaci negativních dopadů na dítě související s konflikty v rodinném či širším sociálním prostředí.
  • Dobrovolnické centrum ADRA České Budějovice – vizí této organizace je, aby každý člověk, který se ocitne ve složité životní situaci – ať už z důvodu nemoci, stáří nebo zdravotnímu postižení nezůstal sám, ale možnost získat lidskou podporu dobrovolníka. Pomáhají nejen potřebným lidem, ale také při mimořádných událostech jako jsou živelné pohromy, koronavirová pandemie, uprchlická rize apod.

Přílohy:

Leták