Podzimní bramborový salát

podzimni bramborovy salat

Suroviny

Suroviny:

600 g vařených brambor, 120 g paprik, 120 g červené a bílé cibule, 100 g balkánského sýru, 60 ml oleje, 50 g hrubozrnné hořčice, sůl, ocet, cukr, pepř

Na jeden kilogram salátu: příprava 30 minut

Postup přípravy

 

Tento salát lze podávat jak studený, tak i teplý, neboť většina surovin se zprudka opékána oleji. Základem jsou opečené brambory, cibule a papriky. Každou ze surovin opékejte zvlášť, a nakonec v pánvi svařte trochu octa, soli a cukru a do převařeného dresinku přimíchejte hořčici. Při podávání doplňte salát sýrem a pomelte pepřem.

Aktuální letáky

Akční nabídka

16.04 – 22.04.2025

Kvalitní potraviny z našeho regionu

16.04 – 22.04.2025

COOP – naše super ceny

09.04 – 22.04.2025

Pro děti i zdraví

02.04 – 29.04.2025

Jarní speciál

25.03 – 20.04.2025

Zahrada

12.02 – 27.05.2025